18.9.2015 14:27

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον ελληνικό λαό»

Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

«Σε αυτές τις εκλογές δεν χωρά διαμαρτυρία, δεν χωρά αποχή, χαβαλές, ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει όλος ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή της διαμαρτυρίας, των πλατειών των αγανακτισμένων έχει παρέλθει. Χρειάζεται ψήφο στη ΝΔ γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τους κορόιδεψε, χρειάζεται δουλειά πολύ κι εφαρμογή του μνημονίου για να πάρει μπροστά η Ελλάδα και να βγούμε από το μνημόνιο και την κρίση».

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής Χίου, Π. Τασσοπούλου, σε συνέντευξη της στο www.politischios.gr.

«Tο διακύβευμα για τη ΝΔ είναι η σωτηρία της χώρας. Ο κ. Τσίπρας μας έσυρε σε ένα σκληρό επαχθέστατο μνημόνιο. HΝΔ που αντικειμενικά είναι η πιο σοβαρή και η πιο υπεύθυνη θα πρέπει να εκλεγεί μήπως και προλάβει να σώσει τη χώρα».

Αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα η κ. Τασσοπούλου υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι εμφανίζεται ως «νέο» δεν είναι καθόλου νέο. «Η ΝΔ μόνο καλά έκανε για τον τόπο. Εφάρμοσε το μνημόνιο και με άοκνες προσπάθειες και ανέβασε την Ελλάδα ψηλά και πάνω που θα έρχονταν οι καλύτερες μέρες, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και τη βούλιαξε.»

Ξεκάθαρα υπέρ των συνεργασιών των κομμάτων τάχθηκε η υποψήφια της ΝΔ. «Επιβάλλεται να συνεργαστούμε, δεν έχουμε ιδιαίτερη λαχτάρα να συνεργαστούμε με εκείνους που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, αλλά επιβάλλεται γιατί  εκείνοι έφεραν το μνημόνιο και πρέπει να είναι κοντά για να μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Η μόνη διέξοδος από τη στενωπό είναι η άμεση και συντομότατο μνημονίου, του σκληρού, του ζοφερού. Ο λαός με την ψήφο του αν δώσει στις δυνάμεις τις φιλοευρωπαϊκές την ψήφο του, αν πάρει ποσοστό μεγάλο, θα μπορέσουμε να κάνουμε μια κυβέρνηση που θα δώσει χαμόγελο και ελπίδα στον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ