19.6.2015 13:55

Διασπορά εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη Χίο, επιφυλάσσει το πολιτιστικό καλοκαίρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Από τα Αγιάσματα μέχρι τα Μεστά θα διασκορπιστούν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χίου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βιβή Ποταμούση. 

«Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος συνεργάζεται σε τέτοιο βαθμό με τους πολιτιστικούς συλλόγους του νομού για να παρέχει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στους δημότες του», ανέφερε  η αντιδήμαρχος. « Μέσα στο φεστιβάλ μαστίχας που το συνδιοργανώνουμε με την Περιφέρεια έχουμε σωρεία άλλων εκδηλώσεων. Από εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις μέχρι συναυλίες.».

Η αντιδήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κορωνίδα των εκδηλώσεων το  «Chios photo festival» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στον Καστρομηνά, στις θεατρικές παραστάσεις του Δηπεθε αλλά και στην συνεργασία του δήμου με τους ντόπιους καλλιτέχνες. «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι στην εποχή που ζούμε η προσωπική δουλειά του κάθε καλλιτέχνη πρέπει να λειτουργήσει ως διαφήμιση και ανάδειξη του πολιτισμού μας», κατέληξε η αντιδήμαρχος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ