24.11.2015 17:26

Αποθεώθηκαν οι «Μικροί Φαρισαίοι»

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΟΘ

Μπορεί να απουσίαζαν 20 ολόκληρα χρόνια από τα θεατρικά δρώμενα της Χίου αλλά το κοινό δεν τους ξέχασε, τιμώντας τους με την παρουσία του και στις δύο παραστάσεις που πραγματοποίησαν στο Ομήρειο το Σάββατο και την Κυριακή. Ο λόγος για την θεατρική ομάδα του ΜΕΟΘ που με τις καταπληκτικές τους ερμηνείες στο έργο του Δημήτρη Ψαθά οι «Μικροί Φαρισαίοι» προκάλεσαν αβίαστα το γέλιο στα χείλη των θεατών που είχαν κατακλύσει το Ομήρειο αποσπώντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Η σωστή διανομή των ρόλων, οι καλές ερμηνείες, τα επίκαιρα μηνύματα του έργου, η άρτια σκηνοθεσία καθώς και η καλή χημεία των συντελεστών  ήταν καταλυτικοί παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία της παράστασης.

Το κοινό αγκάλιασε την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας του ΜΕΟΘ αναμένοντας πλέον την νέα παραγωγή του.

Στην παράσταση  έπαιξαν οι ηθοποιοί: : Γιάννης Τσουμπαριώτης, Μαριάνθη Χαρίτου, Σούλα Πλυτά, Σταμάτης Σάτρας, Γιώργος Ζηρριάς, Μαριέττα Σκανδάλη,  Γιάννης Χονδρέλης, Σόφη Κώττη, Γιάννης Κωνσταντάς, Σέβη Μπεμπεκλή,  Κυριάκος Φρεζούλης και Γεωργία Κεβοπούλου. Την σκηνοθεσία υπέγραφε η Ευγενία Ασλανίδη, τα σκηνικά ήταν του Κυριλακου Φρεζούλη και του Κώστα Πολίτη, οι φωτισμοί του Παν. Λούρου, η μουσική του Φιλ. Καρρόπουλου και στο υποβολείο οι:  Κική Σταυριανού – Μαρία Χαρίτου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ