17.12.2015 10:11

Από οικονομολόγος δημιουργός κοσμημάτων [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη γνωρίσαμε ως εκπαιδευτικό και οικονομολόγο. Σήμερα μας συστήνεται με τη νέα της ιδιότητα, αυτή της κατασκευάστριας και σχεδιάστριας κοσμημάτων με ημιπολίτιμους λίθους. Ο λόγος για την Μαίρη Ζέρβα Συριώδη που τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά πλέον με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων και την Κυριακή θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη παρουσίαση της δουλειάς της, στο  χριστουγεννιάτικο παζάρι  που διοργανώνει στο ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο».

«Ξεκίνησα από χόμπι γιατί μου άρεσε να δημιουργώ. Φορώντας λοιπόν τις δημιουργίες μου πολλοί φίλοι και γνωστοί με ρωτούσαν από πού τα αγόρασα και έτσι σιγά- σιγά άρχισα να δημιουργώ κοσμήματα και για άλλους», είπε η Μαίρη, η οποία διαθέτει προς πώληση τις δημιουργίες τους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ermina kass. « Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου γιατί επιθυμία μου είναι κάθε χρόνο να δίνω χρήματα σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς».

Την Κυριακή λοιπόν στις 16:00 στο ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο» η Μαίρη Ζέρβα Συριώδη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε όλους εμάς τη νέα της δουλειά που θα περιέχει από  κεριά και γούρια μέχρι βραχιόλια και κολιέ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ