1.12.2015 17:08

Ανοίγει η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ

Με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ανοίγει η αυλαία των  εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χίου για τα Χριστούγεννα. «Για ένα τριήμερο από τις 10 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου τα μέλη της κρατικής ορχήστρας Αθηνών θα πραγματοποιήσουν δράσεις τόσο μέσα στην Πινακοθήκη με τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και με το μουσικό σχολείο» δήλωσε στον «π» η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βιβή Ποταμούση, συμπληρώνοντας ότι οι μαθητές του μουσικού σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο μουσικής από τα μέλη της ορχήστρας.

«Την Πέμπτη  10 Δεκεμβρίου τα σχολεία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαζί με τα μέλη της κρατικής. Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 στα Οθωμανικά λουτρά  η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα πραγματοποιήσει συναυλία στα Οθωμανικά λουτρά και το Σάββατο θα δοθεί σε συνεργασία με το μουσικό σχολείο και την Φιλαρμονική του δήμου άλλη μία συναυλία», τόνισε η Βιβή Ποταμούση.

 Όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου γίνονται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου και όπως τόνισε η αντιδήμαρχος στις πολιτιστικές δράσεις θα συμμετέχουν τόσο τα σχολεία όσο και οι σύλλογοι και σωματεία. «Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ημερομηνίες αλλά οι εκδηλώσεις θα είναι μοιρασμένες στην πλατεία και στην απλωταριά», κατέληξε η αντιδήμαρχος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ