15.6.2017 14:25

Η Tsakos Shipping πρωτοπορεί και στην ναυτική εκπαίδευση

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΝΑΔΡΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πρωτοπόρος έλληνας εφοπλιστής στον χώρο της  παγκόσμιας ναυτιλίας, πρωτοπόρος και στον τομέα της παροχής γνώσεων ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και η εταιρεία του Tsakos Shipping , προσφέρει απλόχερα γνώσεις για την ναυτιλία, όχι μόνο στα στελέχη του αλλά σε όλους τους ενδιαφερόμενους ναυτικούς της Χιακής κοινωνίας.

Με ένα μεγάλο κύκλο σεμιναρίων που ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου,  η εταιρεία Tsakos Shipping υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στις αίθουσες του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» τους Χιώτες ναυτικούς, που συμμετείχαν μαζικώς στο σεμινάριο με θέμα «συστήματα διαχείρισης έρματος».

«Τα συστήματα διαχείρισης έρματος απασχολούν έντονα την ναυτική βιομηχανία και η εταιρεία Tsakos Shipping , που για 45 ολόκληρα χρόνια διατηρεί γραφεία στη Χίο, δίνει την δυνατότητα  στους Χιώτες ναυτικούς  μέσα από μία σειρά  ανοικτών σεμιναρίων να επιμορφωθούν», αναφέρει ο αρχιμηχανικός και υπεύθυνος του ναυτιλιακού γραφείου της Tsakos Shipping στης Χίο, Τίτος Κουκάκης.

Η Tsakos Shipping πρωτοπορεί και στα συστήματα ασφαλείας

Η Tsakos Shipping είναι η πρώτη ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία  που έχει εγκαταστήσει στα πλοία της τα συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος και τα στελέχη της, με μεταδίδουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους στην Χιώτικη ναυτική κοινότητα . « Στόχος μας είναι η γνώση. Η εταιρεία Erma First που δημιούργησε τα εν λόγω συστήματα είναι ελληνική και ο σχεδιασμός καθώς και η κατασκευή τους έγινε από Έλληνες», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Tsakos Shipping Μιχ. Φιλιππάκης.

Στηρίζουμε και επιλέγουμε τους Έλληνες ναυτικούς

Την επιθυμία  της Tsakos Shipping να αυξήσει ακόμη περισσότερο το ποσοστό των Ελλήνων ναυτικών στα πλοία της, εξέφρασε ο διευθυντής  ανθρώπινου δυναμικού και εκπαίδευσης Γιώργος Βλάχος, επισημαίνοντας ότι η στόχος της εταιρείας είναι ακόμη και τα κατώτερα πληρώματα να επανδρωθούν από έλληνες ναυτικούς . « Τα σεμινάρια είναι ένα μέρος της εκπαίδευσης που παρέχουμε ως εταιρεία στους ναυτικούς μας ώστε να είναι αποτελεσματικοί και ασφαλείς στα ταξίδια τους. Η εκπαίδευση για εμάς είναι μια τεράστια εκπαίδευση αλλά προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια», σημείωσε.

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ