Ναυτιλία

7/12/18 20:19

τελ. ενημ.: 7/12/18 20:22

Άνθρακας ο θησαυρός του Σ.Α.Σ. για τα Μεστά

Επαναπροκήρυξη ενός άγονου διαγωνισμού το μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη με στόχο την εκτέλεση ενός επιδοτούμενου δρομολογίου από Λαύριο προς Λήμνο

Πηγή Φωτογραφίας: Κώστας Αναγνώστου  | Chiosphotos.gr
Πηγή Φωτογραφίας: Κώστας Αναγνώστου | Chiosphotos.gr

Σε τυπικό θέμα που περιορίζεται στην ενότητα των συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας κι αφού προηγηθεί η συζήτηση 68 θεμάτων στην ημερήσια διάταξη του Σ.Α.Σ., εξαντλείται η πολυδιαφημιζόμενη παρέμβαση από την δημοτική αρχή Βουρνού για την δρομολόγηση πλοίου που θα συνδέει το Λιμάνι των Μεστών με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Στην επίσημη ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που συνεδριάσει το πρωί της προσεχούς Δευτέρας 10/12 στη Χίο περιλαμβάνεται η προκήρυξη επαναληπτικού ανοιχτού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση του δρομολογίου Λαύριο- Μεστά- Άγιος Ευστράτιος κι επιστροφή.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι με σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για το διάστημα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένο διαγωνισμός είχε αποβεί άγονος ήδη από τις 6 Αυγούστου 2018 αφού η εταιρεία ΚΙΑΡΑ ναυτιλιακή εταιρεία που ήταν ο ανάδοχος της γραμμής απέσυρε τελικά την προσφορά της.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΑΣ_07 18_ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ_05 12 2018 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ cd139e21ab.pdf
Αρχείο pdf
Σχόλια άρθρου: 0