9.1.2015 13:24

Ζητούμενο η άμεση στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

Τη στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής με ιατρικό προσωπικό, επαρκές και μόνιμο, ζητά με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου, με αφορμή την απουσία θέσεων Παιδιάτρων από την προκήρυξη για την πρόσληψη γιατρών στο Σκυλίτσειο

«Με επιστολή της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χίου (Αριθ. Πρωτ. 13014 και ημερομηνία 17.12.2014) προς τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου κληθήκαμε να συνδράμουμε  στην επίλυση του προβλήματος στελέχωσης της Παιδιατρικής Κλινικής.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην πρόσφατη ανάρτηση για πέντε θέσεις επικουρικών Ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου (ΑΔΑ: 792ΠΘ-ΕΝΣ) δεν περιλαμβάνεται Παιδίατρος.

Θέλουμε να επαναλάβουμε την πάγια θέση του Ιατρικού Συλλόγου ότι η Παιδιατρική Κλινική πρέπει να στελεχωθεί με προσωπικό επαρκές και μόνιμο για να μπορεί να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία της. Αυτό συνεπάγεται την άμεση προκήρυξη μόνιμης θέσης Παιδιάτρου καθώς και Επικουρικών Παιδιάτρων, για το οποίο η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου θα έπρεπε να είχε δώσει άμεση προτεραιότητα», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου.

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ