1.6.2016 11:30

Ζέσταναν την ψυχή τους… έστω και για λίγο

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ

Χόρεψαν με την ψυχή τους, διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά, συζήτησαν με μικρούς και μεγάλους και πέρασαν μια αξέχαστη μέρα οι τρόφιμοι του γηροκομείου Χίου «Ζωρζής Μιχαληνός», το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν τους, η Ειρήνη Αποστολίδου και το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου.

« Η εκδήλωση πήγε ανέλπιστα καλά. Όλες οι σειρές των τραπεζιών γέμισαν από κόσμο και παρά το ακατάλληλο της ώρας(ήταν μεσημέρι)όλοι έμειναν μέχρι τέλους. Οι τρόφιμοι γλέντησαν και ευχαριστήθηκαν όσο τίποτε άλλο την παρουσία του κόσμου. Ήταν πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον κ. Δημήτρη με το μπαστουνάκι του να χορεύει ζεϊμπέκικο», δήλωσε στον «π» η Ειρήνη Αποστολίδου.

Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αποζημιώθηκαν από τα χαμόγελα και τις ευχές των τροφίμων του Γηροκομείου που έστω και για λίγο «ζέστανε» η ψυχή τους.

 « Όλοι οι μουσικοί συμμετείχαν εθελοντικά και τους ευχαριστώ θερμά. Έπαιξαν τόσο όμορφα που κράτησαν τον κόσμο μέχρι το τέλος. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον κ. Κάρμαντζη για τη στήριξη και παρουσία του στην εκδήλωση, την κα Λ. Λύκου που έφτιαξε με τα χεράκια της γευστικά εδέσματα και βοήθησε στο σερβίρισμα. Επίσης την κα Άννα Καρυστιανού, τον διευθυντή του ΙΕΚ κ. Κωστάλα, τον Ν. Νύκτα και την Δεσπ. Μπουρλάκη», ανέφερε η εμπνεύστρια και ψυχή της εκδήλωσης Ειρ. Αποστολίδου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Ταξίαρχος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος και πλήθος επώνυμων και ανώνυμων Χιωτών. « Ο αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον αντιδήμαρχο και την κα Λύκου ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηροκομείου  από τον διευθυντή Βαγγέλη Σταμούλη και διαπίστωσαν τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν. Επίσης τους αναφέραμε την δημιουργία του συλλόγου και τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει», κατέληξε η κα Αποστολίδου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ