5.7.2014 16:05

Υποχωρεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή

Η σταδιακή εξασθένιση των ανέμων μειώνει και τον κίνδυνο Πυρκαγιάς στο Βόρειο Αιγαίου. Έπειτα από 3 συνεχόμενα 24ωρα στην κατηγορία 4 του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, την Κυριακή η Χίος και μαζί η Σάμος και η Λέσβος μπαίνουν στην κατηγορία κινδύνου 3.

Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται σύμφωνα με την πυροσβεστική ότι και η προσοχή των πολιτών θα πρέπει να μειωθεί καθώς οι απαγορευτικές διατάξεις της αντιπυρικής περιόδου ισχύουν μέχρι και τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σε ότι αφορά στον καιρό για την  Κυριακή 6/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ