4.10.2016 17:26

Ξεσήκωσε η χιώτικη μπάντα στα γενέθλια της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο άλλος άνθρωπος"

Με τους ήχους από τα τύμπανα τους ξεσήκωσαν τους κατοίκους της Μυτιλήνης και όλους όσους συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν κατά κάποιο τρόπο τα πρώτα γενέθλια της Κοινωνικής Κουζίνας " ο άλλος άνθρωπος".

Η μπάντα με τα κρουστά από τη Χίο, η επονομαζόμενη «Brazileonico» που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της πολλάκις στο νησί μας βρέθηκε στο γειτονικό νησί συμμετέχοντας δυναμικά σε μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Τον ένα χρόνο λειτουργίας του γιόρτασε σήμερα στη Μυτιλήνη Η κοινωνική κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος» γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας της στη Μυτιλήνη κάνοντας αυτό που ξέρει καλλίτερα από όλους,  προσέφερε δωρεάν φαγητό σε όλους. Τα καζάνια στήθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία Σαπφούς και οι  εθελοντές μαζί με την καλή τους διάθεση έφεραν τρόφιμα, χαρτικά πιάτα και ότι άλλο χρειάζεται για μαγειρέψουν και να φάνε με όλους μαζί και κυρίως με αυτούς που δεν έχουν .

Σημειώνεται ότι στις 9 Οκτώβρη «ο άλλος άνθρωπος» θα μεταβεί στην Περούτζια και θα μαγειρέψει για όσους έχουν ανάγκη ενώ θα συμμετέχει και στην προσπάθεια που ξεκίνησε εκεί : δωρεάν νερό για όλους, κάτι που πραγματικά τελευταία και στην Ελλάδα αποκτά άλλο νόημα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ