16.3.2016 13:48

Ξεκινά την Πέμπτη η διανομή αγαθών του Τ.ε.Β.Α από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μία εβδομάδα νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν τα αγαθά του Ταμείου Απόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι δικαιούχοι Χιώτες πολίτες σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας του Δήμου Χίου Γιώργο Παπαδόπουλο.

 «Τρέξαμε τις διαδικασίες, αποστείλαμε έγκαιρα όλα τα δικαιολογητικά και το ΤΕΒΑ μας έστειλε τις προμήθειες με είδη ζυμαρικών και καθαριότητας  τα οποία θα αρχίσουμε να τα διανέμουμε από την Πέμπτη μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου σε όλους του δικαιούχους», δήλωσε στον «π» ο Γ. Παπαδόπουλος.

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας επισήμανε ότι ο δήμος Χίου είναι ο πρώτος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που υλοποίησε το πρόγραμμα του Ταμείου Στήριξης Απόρων της Ε.Ε ενώ από την αρχή του χρόνου εφαρμόζει πιλοτικά την μηνιαία στήριξη των δικαιούχων  « Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που είναι δικαιούχοι τόσο στο κοινωνικό παντοπωλείο όσο και στο ΤΕΒΑ να μην μένουν κανένα μήνα χωρίς τρόφιμα. Τους τρεις αυτούς μήνες το έχουμε καταφέρει. Δηλαδή τον ένα μήνα λαμβάνουν τα τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου και στον επόμενο του ΤΕΒΑ», είπε ο Γ. Παπαδόπουλος προσθέτοντας ότι μόνο από το Ταμείο Στήριξης Απόρων της Ε.Ε. επωφελούνται 500 οικογένειες ενώ τριπλάσιος είναι ο αριθμός των επωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ