13.6.2012 10:39

Τρίτεκνοι και με Δ.Σ.

 
Με τη συμμετοχή 253 οικογενειών διεξήχθησαν την Κυριακή στο δημαρχείο οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στο νεοσύστατο Σύλλογο Τρίτεκνων Οικογενειών Χίου «Η Παναγία Νεαμονίτισσα».
Κατά σειρά για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν: Ειρήνη Αναγνώστου, Δώρα Φύκια, Γιώργος Γιασεμής, Γιώργος Πατελίδας, Δέσποινα Σφήκα – Μιχαλιού, Γιώργος Σκανδάλης, Μάρκος Προγούλης, Γεωργία Γκόγκου, Αγγελική Ανδρεάδη. Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Αργυρώ Κουτσουλιά και Ελένη Ξυλά.
Τις επόμενες μέρες το Δ.Σ. θα συσταθεί σε σώμα, ενώ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η εγγραφή στο Σύλλογο και η παραλαβή των καρτών μελών κάθε Δευτέρα στην οδό Κουντουριώτη 16 (στα γραφεία της σχολής οδηγών «Εκπαιδευτική») με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ενός ενήλικου μέλους της οικογένειας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ