21.3.2016 13:00

Τριπλέτα Ν. Μηταράκη στη Βουλή

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΙ Κ. ΠΕΡΡΙΚΟΣ

Τη θέσπιση αντισταθμιστικών μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις αυξημένες προσφυγικές ροές στα νησιά του Β. Αιγαίου, ζητά ο Ν. Μηταράκης με αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης,  σε συνέχεια σχετικής επιστολής του Επιμελητηρίου Χίου.

Με την εν λόγω αναφορά ζητάται η θέσπιση αντισταθμιστικών μέτρων με σκοπό την αντιμετώπιση των αυξημένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές επιχειρήσεις λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών.

Η δεύτερη αναφορά του βουλευτή Χίου, αφορά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και απευθύνεται προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Μπαλτά. Ο βουλευτής Χίου, έχοντας την επιστολή του δημάρχου Χίου Μ. Βουρνού, με την οποία απευθύνει παράλληλα έκκληση στο Υπουργείο Πολιτισμού να προχωρήσει στην χρηματοδότηση του ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί και στο μέλλον ο συγκεκριμένος θεσμός.

Τέλος με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο Ν. Μηταράκης  σημειώνει  την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την αναγνώριση και ανάδειξη της προσφοράς του Κωνσταντίνου Περρίκου για την ειρήνη και την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ