7.7.2016 15:17

Τρεις τόνους τροφίμων από τον ΣΚΑΪ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Χίου

Η Χιώτικη καταγωγή του γενικού διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» Γ. Σπανολιού στάθηκε η αφορμή της αποστολής τριών τόνων τροφίμων στο Δήμο Χίο για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού του Παντοπωλείου. « Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν τα τρόφιμα στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Χίου και όσα περισσέψουν θα δοθούν στο Γηροκομείο και στην Κιβωτό Αιγαίου. Η προσφορά αυτή στο δήμο μας έγινε με πρωτοβουλία του Χιώτη διευθυντλη του σταθμού και τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος του σταθμού «Όλοι μαζί μπορούμε» », δήλωσε στον «π» ο αντιδήμαρχος  Πρόνοιας του Δ. Χίου Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ταυτόχρονα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην προσφορά της Ecoelastika Α.Ε. που για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα συνεισφέρει στον τομέα  εξωραϊσμού   αύλειων χώρων σχολείων του νησιού. «Μετά το σχολείο της Καλλιμασιάς,  η Ecoelastika θα εξωραΐσει τον αύλειο χώρο του 10ου νηπιαγωγείου Χίου με τοποθέτηση τάπητα ασφαλείας από ανακυκλωμένο υλικό. Είναι σπάνιο να κληρώνεται για δέυτερη φορά το νησί μας και ευχόμαστε η εταιρεία να συνεχίσει την προσφορά της στα σχολεία», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ