31.3.2016 12:19

Τους γνωρίζουν το σχολειό τους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΤΟΥ

Με ένα μοναδικό, διαφορετικό τρόπο, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου θα γνωρίσουν στους μαθητές της ΣΤ του Δημοτικού, το σχολείο τους,

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιήσει το Μουσικό Σχολείο ειδικά για τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού των Δημοτικών Σχολείων της Χίου, τη Δευτέρα 4 Απριλίου και την Τρίτη 5 Απριλίου 2016. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Χίου θα παρουσιάσουν με το δικό τους τρόπο στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων ένα διαφορετικό ταξίδι γνωριμίας με το Μουσικό Σχολείο, τα μουσικά όργανα και τις ορχήστρες του.

Μέσα από ένα διαδραστικό τρόπο 250 μαθητές απ’ τα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μαθήματα μουσικής που διδάσκονται στο Μουσικό Σχολείο, για τις εξετάσεις εισαγωγής, να έρθουν σε επαφή με τα πνευστά, τα έγχορδα και τα κρουστά μουσικά όργανα αλλά και να γνωρίσουν την κλασική, την παραδοσιακή, την λαϊκή και την jazz μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ώρα 10:30, στο Μουσικό Σχολείο για τα Δημοτικά Σχολεία των Θυμιανών, του Καταρράχτη, της Καλλιμασιάς, του Κάμπου και την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, ώρα 11:00, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου για τους μαθητές των σχολείων της πόλης της Χίου, του Βροντάδου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ