5.6.2013 13:39

Το Τουρτοσυντριβάνι

Πότε θα το δούμε επιτέλους να έχει τη μορφή συντριβανιού γιατί στη φωτογραφία όπως βλέπουμε πρόκειται για μια χαβούζα αποβλήτων. Πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για μας και για τους επισκέπτες να έχουν σπαταληθεί τόσα χρήματα και να μη δουλεύει. Υπεύθυνος δεν ξέρω ποιος είναι αλλά φαντάζομαι δε θα είναι και πολύ περήφανος όταν περνάει και βλέπει σε τέτοια χάλια το κεντρικό συντριβάνι της Χίου.

ΥΓ. Εμείς και διάφοροι άλλοι πολίτες που έχουμε μιλήσει επί του θέματος θα προτιμούσαμε αντί για το τουρτοσυντριβάνι να υπήρχε ένα πολύ ωραίο γλυπτό μοντέρνας τέχνης. Όμορφη η ιστορία μας και οι ήρωες της αλλά όμορφη και η μοντέρνα τέχνη. Θα ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος αν έβλεπα ένα δέντρο μαστίχας από χαλκό ή από άλλο μέταλλο και κατάλληλα φωτισμένο, υπερήφανο που μοσχοβολάει τη Χίο και φέρει έσοδα στο νησί μας να κοσμεί την πλατεία της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ