28.12.2020 13:54

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χίου για το νέο έτος

Στη νέα χρονιά που ανατέλλει ας εργαστούμε συντονισμένα και συλλογικά για να προστατέψουμε και να διατηρήσουμε ότι έχουμε επιτύχει επιδιώκοντας την διαρκή πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Η χρονιά του 2020 ήταν μία χρονιά δοκιμασιών. Σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία η Δημοτική κοινότητα Χίου έδινε καθημερινό αγώνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών, των υποδομών και της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά.

Για τον νέο χρόνο το 2021, η προσπάθειά μας θα ενταθεί, και θα προχωρήσουμε μπροστά, επιδιώκοντας την υλοποίηση κάθε είδους έργων υποδομής σ΄ όλους τους τομείς, όπως για παράδειγμα: υγεία, πρόνοια, εκπαίδευση, πολιτισμό, αθλητισμό, βελτίωση της καθημερινότητας, και δημιουργία υποδομών που έχει ανάγκη και δικαιούται ο τόπος μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους, τα σωματεία και τους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς που προσφέρουν στον τόπο μας.

Η Δημοτική Κοινότητα Χίου θα συνεχίσει να υπηρετεί τον συλλογικό σκοπό με κάθε μέσον που διαθέτει . Ας εμπνευστούμε από το πνεύμα των Εορτών για να κάνουμε το καλό, όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας.

Γεμάτος από φως και ελπίδα ο Νέος Χρόνος !!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΣΙΜΟΣ ΒΕΝΕΤΟΣ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ