4.8.2021 10:20

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες της Χίου

Μία εξαιρετική βραδιά με πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Χίου, στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας των Χιών Καλλιτεχνών που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στο μήνυμά του ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος, ευχαρίστησε τους μουσικούς της Χίου για τη συμμετοχή τους, υποσχόμενος να σταθεί με κάθε τρόπο και μέσο δίπλα σε έναν κλάδο που δέχθηκε καίριο πλήγμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Από την πλευρά τους οι καλλιτέχνες του νησιού, ευχαρίστησαν Παντελή Μπουγδάνο και Κώστα Μουτζούρη για την πρωτοβουλία τους, καταθέτοντας πρόταση για μικρές μουσικές βραδιές σε όλα τα χωριά της Χίου.

Αμφότεροι δε, ευχαρίστησαν το politischios.gr για τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας σημειώνοντας ότι αποτελεί τοπική πρωτοπορία η διαδικτυακή μετάδοση με τηλεοπτικά μέσα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ