20.10.2021 10:08

Το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» στηρίζει ενεργά το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη ιματισμό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας το έργο του και προωθώντας την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιδρύματος:

«Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, μένοντας πιστό στις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, στις 14/10/21 παρέδωσε ιματισμό (94 κουβέρτες) προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται υποστήριξη σε περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης. 

Η δράση αυτή έχει ως σκοπό, εκτός της προσφοράς βοήθειας, να παροτρύνει το σύνολο των κοινωνικών φορέων καθώς και τους ιδιώτες στην ανιδιοτελή προσφορά. Το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», έχοντας συμβάλλει και στο παρελθόν με τέτοιου είδους δράσεις ανά την Ελλάδα, θα συνεχίσει να προωθεί την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. 

Οι εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούν πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς διαχρονικά και ένα σημείο αναφοράς για την κοινωνία μας». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ