12.7.2019 10:15

Το «ευχαριστώ» του ΕΚΑΒ Χίου σε Μηταράκη και Μανάρα

Το ζήτημα του ελλιπούς προσωπικού στο ΕΚΑΒ Χίου που έχει προκύψει εδώ και καιρό χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη η λύση του, έχει φέρει ως αποτέλεσμα τη χρήση ενός μόνο ασθενοφόρου στις απογευματινές και βραδινές βάρδιες. Μετά από έκκληση του προσωπικού του ΕΚΑΒ για να βρεθεί μία λύση πρωτίστως για τη χιακή κοινωνία και δευτερευόντως για εκείνους οι Ν. Μηταράκης, Γ. Μανάρας καθώς και η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Παν. Αιγαίου προσέφεραν την αμέριστη συμπαράσταση τους αλλά και τη βοήθεια τους στην εύρεση καταλυμάτων για τα πληρώματα που πιθανόν ενισχύσουν τον τομέα του ΕΚΑΒ Χίου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

«Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Χίου κο Νότη Μηταράκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μανάρα και την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους στην εξεύρεση καταλυμάτων για τα πληρώματα που πιθανόν ενισχύσουν τον τομέα μας, τους καλοκαιρινούς μήνες, μέσω του προγράμματος «Πρόσκληση Ενδιαφέροντος» του ΕΚΑΒ», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ