6.12.2022 7:25

Το "ευχαριστώ" του Δημήτρη Ζαφείρη

Θέλω να απευθύνω ένα θερμό ευχαριστήριο προς όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό(κι όλο το προσωπικό)του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου και ειδικά της Παθολογικής Κλινικής που με  φιλοξένησε 4 μέρες, τα αγόρια και τα κορίτσια στα επείγοντα που με φροντίσανε με ταχύτητα και προσοχή, όλους τους Γιατρούς της Παθολογικής που με κοιτάξανε και μου σώσανε τη ζωή κυριολεκτικά στο τσακ(τον κ Αμέντα, τον κ Μαλακό και τόσους άλλους άνδρες και γυναίκες που δεν θυμάμαι δυστυχώς τα ονόματά τους). Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Γαστρεντερολόγο κ Γκλώτσο(πολύ καλός γιατρός)που πάσχισε κυριολεκτικά για μένα και μου έδωσε αέρα και ζωή , αλλά και το βοηθό του που μαζί αντιμετωπίσανε την πάρα πολύ δύσκολη αυτή περίπτωση της υγείας μου.

Εύχομαι καλή ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς με τη βοήθεια του Θεού! Και γρήγορα να βρεθούν στα σπίτια τους υγιείς όπως κι εγώ και πιο καλά από μένα!

Ευχαριστώ τους φίλους μου που με επισκέφτηκαν και μου συμπαραστάθηκαν ο καθένας με τον πολύτιμο τρόπο του.Ευχαριστώ τη Μαίρη, Νοσηλεύτρια του Ψυχιατρικού Ξενώνα (όπου βρισκόμασταν για μια πρόβα σε ένα θεατρικό όταν έπεσα κάτω από αφυδάτωση)και τους ενοίκους του Ξενώνα που μου δώσανε τις κοκακόλες τους και τα νερά τους και την αγάπη τους ώσπου να πάμε στο Νοσοκομείο. Ευχαριστώ τη Βάσω την Κριττάκη και το Μπάμπη το Σαχτούρη που με πήγαν στα Επείγοντα. Ευχαριστώ και τα παιδιά απ' την πύλη του Νοσοκομείου που με επισκέφτηκαν στο δωμάτιό μου για να δούνε πως πάω.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στήριξε και την αδελφή μου Μαρία που τράβηξε όλο το ζόρι. Ευχαριστώ επίσης κι όλους όσους με στήριξαν και με στηρίζουν οικονομικά αυτή τη στιγμή που ήμουν πολύ στριμωγμένος...ΑΝ ΚΑΙ...όλοι οι Γιατροί και το Νοσηλευτικό Προσωπικό δεν ήθελαν τίποτα(και δεν πήραν τίποτα)...τρέξανε για μένα, με φροντίσανε, πασχίσανε για μένα(τους είδα)...κι ας είμαι ένας κανένας μικρός κι αδύναμος...

Μακάρι να μπορώ να τους ευχαριστήσω και με έργα κι όχι μόνο με λόγια! Να χουνε όλοι την υγειά τους κι όλα τα καλά!!!

Και σαν επίλογο θέλω να ευχαριστήσω και το Θεό που με έσωσε εμένα τον ανάξιο...Πολλές γιορτές βρε παιδιά μαζί τουτες τις τρεις-τέσσερις μέρες(κι όλες σχετικές), της Αγίας Βαρβάρας-για τις ασθένειες του πεπτικού, του Αγίου Σάββα-πάλι θεράπων ασθενειών, του Αγίου Νικολάου-που σε σώζει από φουρτούνες και τρικυμίες(κάθε είδους τρικυμίες). Τους ευχαριστώ όλους!!! Ένιωσα πως ήταν όλοι εκεί και με σώζανε!!! Και σίγουρα ήταν μαζί με τους γιατρούς!!!

Δημήτριος Γ. Ζαφείρης (δημοσιογράφος-εικονολήπτης)

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ