31.7.2015 10:16

Της βγήκε ξινό το πανηγύρι [ΒΙΝΤΕΟ]

ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ

Ήρθε στη Χίο, προσδοκώντας ευχάριστες διακοπές και ξεκούραση και βρέθηκε τραυματισμένη στον λαιμό και στον αυχένα, μετά από... πανηγύρι

Η συμπολίτης μας, ομογενής  από τον Καναδά Κυριακή Τρεμάκη καταγγέλλει τους διοργανωτές του πανηγυριού της Αγ. Μαρκέλλα στην Αγ. Δύναμη , στους Ολύμπου γιατί δεν φρόντισαν για την ασφάλεια των θαμώνων του πανηγυριού και ζητά αποζημίωση για σωματικές βλάβες και ψυχική οδύνη.

Στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα πανηγύρια. Αμέσως μετά τη λειτουργία το μεσημέρι ή το βράδυ με αφορμή την γιορτή των Αγίων, στα χωριά είθισται να οργανώνονται πανηγύρια κυρίως από ους τοπικούς συλλόγους. Οι ντόπιοι και παραβλέπουν και προσπερνούν ελλείψεις και ατέλειές. Τι γίνεται όμως όταν συμβεί το ατύχημα;

Στο εξωτερικό

Για την κ. Τρεμάκη που νοσηλεύτηκε τρεις μέρες στο Σκυλίτσειο και τώρα κυκλοφορεί με κολάρο, είναι αυτονόητο ότι κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση και ότι αυτός πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη για τη δική της περιπέτεια. Εντελώς φυσικά σημειώνει «δε γίνεται να υπάρχουν φαγητά και ποτά εκεί χωρίς να το γνωρίζει κανείς, χωρίς να είναι κάποιος υπεύθυνος. Είχαν τεράστιους καταψύκτες χωρίς μεντεσέδες, έφυγε το ένα καπάκι και με χτύπησε στο κεφάλι. Από τους ολύμπιους με πήγε ο σύζυγος μου στο Πυργί και από το Κέντρο υγείας εκεί με ασθενοφόρο βρέθηκα στο Σκυλίτσειο, σε αφασία σε όλη τη διαδρομή. Είναι κάποιος υπεύθυνος για αυτό που έχω περάσει. Ξυπνώ με εφιάλτες. Πρέπει να με αποζημιώσει και για τα νοσοκομειακά μου έξοδα τα οποία συνεχίζονται αλλά και για την ψυχική μου υγεία» δήλωσε στο www.politichios.gr συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο.

Για τους Χιώτες ίσως και να μην προχωρούσε καθόλου η υπόθεση, κάνοντας τα στραβά μάτια για το «καλό» του συλλόγου, όμως η κ. Τρεμάκη έχει άλλη άποψη «Σήμερα ήμουν εγώ αύριο μπορεί να είναι κάποιο παιδί. Πρέπει όσοι διοργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις να έχουν όλες τις άδειας και να φροντίζουν για την ασφάλεια όλων».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ