11.12.2023 13:46

Τιμητικός έπαινος από τον Δήμο Χίου στην Αργυρώ Κουτσουράδη – Βίντεο

Τιμητικό έπαινο στην Αργυρώ Κουτσουράδη για τη σημαντική πανευρωπαϊκή της διάκριση στον 9ο διαγωνισμό για την ανάδειξη των κορυφαίων νέων ευρωπαίων αγροτών, απένειμε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

«Η Αργυρώ απέδειξε ότι με τον κόπο, την αξία, τον αγώνα και το μόχθο της,το μικρό μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο και το πολύ μεγάλο μέγιστο. Πέραν αυτού κατάφερε να δώσει ένα παράδειγμα στα παιδιά της νέας γενιάς ότι όλα δεν περιστρέφονται γύρω από μία θεσούλα στο δημόσιο», ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης.

Από την πλευρά της, η Αργυρώ Κουτσουράδη, αφού ευχαρίστησε για τη στήριξη τους Χιώτες και τις χιώτικες επιχειρήσεις αλλά και τον Δήμο Χίου, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασιών, λέγοντας ότι πολλά νέα παιδιά επιστρέφουν στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αποδεικνύοντας ότι ο πρωτογενής τομέας στη Χίο δεν είναι μόνο η καλλιέργεια της Μαστίχας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ