2.3.2022 21:28

Θεσσαλονίκη: Γνωστός Χιώτης πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Γνωστός Χιώτης το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλε σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη και αφού πυροβόλησε μία 39χρονη γυναίκα στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα παρελήφθη σε σοβαρή κατάσταση από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ τραυματίστηκε, πιο ελαφρά, η κόρη της.

Όπως οι άνθρωποι που γνώριζαν καλά την Βικη Μ., ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με τον άνδρα που την πυροβόλησε διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν και είχαν χωρίσει.

Μάλιστα, ήταν συχνά τα επεισόδια και οι καβγάδες.


«Είχαν χωρίσει πρόσφατα ενώ από τότε την απειλούσε συχνά και μάλιστα είχε αναφέρει ότι θα την σκοτώσει. Γινόντουσαν συχνά επεισόδια στο καφέ μεταξύ τους για αυτό καταλάβαμε αμέσως μόλις ακούσαμε πυροβολισμους, ότι κάτι έγινε με την Βίκυ», άνθρωπός που γνωρίζει καλά την ιδιοκτήτρια.

 

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη η κόρη της πρώην συντρόφου του αθλητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον Λεοντή Βορριά. Στο σημείο του συμβάντος μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο του αυτόχειρα.

Τι έγραψε στο προφίλ του

Λίγο πριν θέσει τέλος στη ζωή του ο 34χρονος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

"ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΓΏΝΑ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΉΘΗΚΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ