15.2.2017 8:46

Θα χτυπάνε κάρτα

ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΠΙΘΑΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Όσοι  αθλούνται  στις πισίνες του Ιωνικού κολυμβητηρίου από την επόμενη εβδομάδα θα μπαίνουν  με   κάρτες ελέγχου  εισόδου  τις οποίες  θα προμηθευτούν από τη γραμματεία των εγκαταστάσεων. Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου θέτει πιλοτικά  σε λειτουργία το σύστημα με κάρτα η οποία θα πρέπει να επικυρώνεται σε ειδικά μηχανήματα, τα γνωστά  «τουρνικέ» τα οποία θα τοποθετηθούν  στην κεντρική  είσοδο του κολυμβητηρίου.

Το πρώτο διάστημα οι κάρτες θα διατίθενται δωρεάν και στη συνέχεια, όταν ρυθμιστούν κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα  θα τις αγοράζουν με κόστος  5 ευρώ το άτομο.  Αν διαπιστωθεί ότι αποδίδει το μέτρο θα επεκταθεί και σε άλλες χρήσεις μέσα στο κολυμβητήριο, όπως  για τη λειτουργία των ντουζ, την ασφάλεια των φοριαμών, των ντουλαπιών και άλλων χρηστικών μέσων και χώρων.

«Η χρήση των καρτών θα διαρκεί  αρκετά χρόνια , όσο δεν θα αλλοιώνονται. Αν αποδώσει η διαδικασία θα  επεκτείνουμε το μέτρο  και στους άλλους αθλητικούς χώρους»,  δηλώνει στον «π» ο Πρόεδρος του  Νομικού Προσώπου Παντελής Καμπούρης.

Δερματολογικό Ιατρείο

Επόμενος στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία και στελέχωση Δερματολογικού Ιατρείου. Ο Π. Καμπούρης δηλώνει ότι η διαδικασία θα προχωρήσει άμεσα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ