15.2.2017 8:46

Θα χτυπάνε κάρτα

ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΠΙΘΑΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Όσοι  αθλούνται  στις πισίνες του Ιωνικού κολυμβητηρίου από την επόμενη εβδομάδα θα μπαίνουν  με   κάρτες ελέγχου  εισόδου  τις οποίες  θα προμηθευτούν από τη γραμματεία των εγκαταστάσεων. Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου θέτει πιλοτικά  σε λειτουργία το σύστημα με κάρτα η οποία θα πρέπει να επικυρώνεται σε ειδικά μηχανήματα, τα γνωστά  «τουρνικέ» τα οποία θα τοποθετηθούν  στην κεντρική  είσοδο του κολυμβητηρίου.

Το πρώτο διάστημα οι κάρτες θα διατίθενται δωρεάν και στη συνέχεια, όταν ρυθμιστούν κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα  θα τις αγοράζουν με κόστος  5 ευρώ το άτομο.  Αν διαπιστωθεί ότι αποδίδει το μέτρο θα επεκταθεί και σε άλλες χρήσεις μέσα στο κολυμβητήριο, όπως  για τη λειτουργία των ντουζ, την ασφάλεια των φοριαμών, των ντουλαπιών και άλλων χρηστικών μέσων και χώρων.

«Η χρήση των καρτών θα διαρκεί  αρκετά χρόνια , όσο δεν θα αλλοιώνονται. Αν αποδώσει η διαδικασία θα  επεκτείνουμε το μέτρο  και στους άλλους αθλητικούς χώρους»,  δηλώνει στον «π» ο Πρόεδρος του  Νομικού Προσώπου Παντελής Καμπούρης.

Δερματολογικό Ιατρείο

Επόμενος στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία και στελέχωση Δερματολογικού Ιατρείου. Ο Π. Καμπούρης δηλώνει ότι η διαδικασία θα προχωρήσει άμεσα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ