3.11.2020 21:03

Την Παρασκευή η μήνυση κατοίκων και αιρετών της Χίου κατά των ΜΑΤ

Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση κατά των ΜΑΤ, για τις βιαιότητες του περασμένου Φλεβάρη, γνωστοποιεί μέσα από ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου , έχοντας πλέον συγκεντρώσει το απαιτούμενο αποδεικτικό υλικό , πιστή στις εξαγγελίες της στις  μεγάλες  συγκεντρώσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης  του υπουργού κ. Μηταράκη   για τη δημιουργία νέας υπερδομής προσφύγων και μεταναστών πάνω στο νησί μας  , την Παρασκευή  6 Νοεμβρίου καταθέτει μήνυση εναντίον των βιαιοτήτων των ΜΑΤ και της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους ως στρατός κατοχής της Χίου .

Τη μήνυση θα καταθέσουν τα στελέχη της Συντονιστικής τόσο τα αιρετά , όσο και τα μη αιρετά . Η ώρα και ο τόπος της  κατάθεσης της μήνυσης θα κοινοποιηθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΜΑΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ