4.12.2015 12:16

ΤΕΛΟΣ και τα καραβάκια

Η ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ... ΝΑΥΑΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ναυαγεί, για φέτος τουλάχιστον το έθιμο με τα Πρωτοχρονιάτικα Καραβάκια που διοργανώνει κάθε χρόνο η Περιηγητική Λέσχη Χίου σε συνεργασία με το Δήμο λόγω έλλειψης επαρκούς χρηματοδότησης απόρροια των παραπάνω φορέων. «Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μου αλλά και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου της Περιηγητικής, κατέστη αδύνατο να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες προετοιμασίας και υλοποίησης του εθίμου», δήλωσε στον «π» η πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Πέν. Τασσοπούλου, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν κάθε χρόνο το έθιμο φέτος αδυνατούν να συμπράξουν.

«Περιμέναμε μέχρι και σήμερα ότι θα βρισκόταν χρηματοδότηση. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα από μόνοι μας να στηρίξουμε την διοργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ από σήμερα κιόλας οφείλουν όλοι ανεξαιρέτως να εντοπίσουν πηγές χρηματοδότησης, προκειμένου να μην αφήσουμε την κρίση και την αδιαφορία να στερήσει από τη Χίο το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο της έθιμο.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ