10.7.2012 12:32

Τελικά τις έβαψε ο δήμος

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

 

Στην πίεση των εθελοντικών οργανώσεων, για βάψιμο των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων πεζών υπέκυψε ο δήμος Χίου.

Έτσι χθες το απόγευμα λίγες μόνο ώρες πριν οι εθελοντές προχωρήσουν μόνοι τους στο βάψιμο των επίμαχων σημείων στο κέντρο της πόλης, συνεργεία του Δήμου με ειδικά μηχανήματα έκαναν πράξη τα λεγόμενα του δημάρχου για άμεση επίλυση του προβλήματος.

Παρόλα αυτά ακόμα και τώρα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προθέσεις των εθελοντικών ομάδων αφού πολλά από τα μέλη τους επιμένουν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στο βάψιμο των διαβάσεων με τα μέσα που οι ίδιοι διαθέτουν.

Όπως τονίζουν πάντως οι ίδιοι, αυτό που απομένει να καταστεί σαφές είναι τα λάθος μέσα που χρησιμοποιεί ο δήμος προκειμένου να βάψει τις διαγραμμίσεις αφού μέσα σε μία ημέρα, η μπογιά είτε αφαιρείται είτε γίνεται ξανά μαύρη.

«Στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε τη δημοτική αρχή σε φλέγοντα ζητήματα. Εμείς παίζουμε το ρόλο του καταλύτη και αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν θέλουμε ούτε να κάνουμε αντιπολίτευση, ούτε στείρα κριτική. Το γεγονός ότι τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στο βάψιμο των σημείων που είχαμε υποδείξει οπωσδήποτε είναι ένα θετικό γεγονός και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα», ανέφερε μιλώντας στον «π» η πρόεδρος του «Έλικα» Γιούλα Αργυρούδη.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις της κ. Αργυρούδη στον «π»:

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ