25.4.2012 17:51

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λαϊνά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο αντίο, είπαν σήμερα στις 4 το απόγευμα, φίλοι και γνωστοί του αείμνηστου παλαίμαχου της δημοσιογραφίας Δημήτρη Λαϊνά ο οποίος επεβίωσε πλήρης ημερών τα ξημερώματα της Δευτέρας σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Στην Αρχιερατική κηδεία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, παρέστη σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Χίου, συνάδελφοι δημοσιογράφοι του εκλιπόντα καθώς και αρκετός κόσμος που θέλησε να πει το ύστατο χαίρε στον πατέρα της σύγχρονης Χιώτικης Δημοσιογραφίας.

Τη ζωή και το έργο του Δημήτρη Λαϊνά, εξήρε κατά τον επικήδειο λόγο ο δημοσιογράφος Μάκης Διοματάρης, ο οποίος πλέον λαμβάνει τη σκυτάλη του παλαιότερου εν ζωή δημοσιογράφου της Χίου.

«Η Χίος οφείλει να τιμήσει έναν άνθρωπο που μπήκε στη δημοσιογραφία ως φτωχός βιοπαλαιστής και σήμερα έφυγε από κοντά μας μη έχοντας στο όνομά του κανένα περιουσιακό στοιχείο. Παρόλα αυτά άφησε πίσω του ένα πολύτιμο αρχείο που όμοιό του δεν υπάρχει. Αυτό για τη Χίο και για τον καθένα μας ξεχωριστά αποτελεί τη μεγαλύτερη και πλουσιότερη διαθήκη», ανέφερε ο κ. Διοματάρης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ