22.12.2015 13:21

Τελευταία ημέρα αύριο για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι ενίσχυσης της Κοινωνικής Κουζίνας

Με την προσέλευση του κόσμου να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, συνεχίζεται  μέχρι αύριο  το Χριστουγεννιάτικο παζάρι  για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας. «Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος στήριξε την πρωτοβουλία μας και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των εθελοντών της Κοινωνικής Κουζίνας», δήλωσε στον «π» η Σοφία Ταζόγλου, εθελόντρια στην Κοινωνική Κουζίνα. « Στο περίπτερο μας θα βρείτε σπιτικές μαρμελάδες πορτοκαλιού, βότανα, αρωματικά, χειροποίητα κοσμήματα, ρεσό, παιχνίδια».

Η Σοφία Ταζόγλου υπογράμμισε ότι ο κόσμος είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ανταποκρίνεται σε τέτοιες πρωτοβουλίες και τις στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί. « Ελάτε όλοι στο παζάρι για να ενισχύσετε την Κοινωνική Κουζίνα που καθημερινά μαγειρεύει και προσφέρει  φαγητό στους πρόσφυγες και σε όσους έχουν ανάγκη», κατέληξε. 

 

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα λειτουργήσει αύριο για τελευταία ημέρα από τις 10:00 το πρωί ως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ