10.9.2020 15:44

Τελευταίο ταξίδι για τον Χρήστο Ξύδα

Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Πρόεδρος του Ομίλου Φουσκωτών Χίου, Χρήστος Ξύδας, η ήρεμη δύναμη όπως τον αποκαλούσαμε όλοι. Ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους, με ανοιχτή σκέψη και ζεστή καρδιά. Η οικογένεια της θάλασσας και των φουσκωτών σκαφών είναι από σήμερα φτωχότερη.

Σχετική ανάρτηση ο Όμιλος αναφέρει:

“Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή στις 17.00, στον ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, τον Πρόεδρο μας Χρήστο Ξύδα στο τελευταίο του ταξίδι.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στη μνήμη του, το Δ.Σ. του ΟΣΧ αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει ένα συμβολικό ποσό για τη ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού.

Παρακαλούνται τα μέλη μας να παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Βιάστηκες ρε πρόεδρε να σαλπάρεις……και τούτο το ταξίδι δεν ήταν σαν τα άλλα… Είχε φουρτούνα….Καλές θάλασσες νάχεις πάντα εκεί που πας και πολλά πολλά καλοκαίρια που πάντα σ’ άρεσαν”.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ