17.5.2012 12:02

Τα Λυκόπουλα έγιναν 80 χρονών... και συνεχίζουν!

Η πολυπληθέστερη ομάδα "μικρών φίλων" τα Λυκόπουλα, έγιναν 80 ετών, όσα δηλαδή και τα χρόνια λειτουργίας τους στην Ελλάδα και ετοιμάζουν μια σερια΄απο δραστηριότητες που κοινοποιούν μέσα από την ανακοίνωση της Περιφερειακής Εφορίας προσκόπων Χίου. Αναλυτικά αναφέρουν:
"Από την αρχή της χρονιάς τα Λυκόπουλα της Χίου (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) συμμετέχουν ενεργά στον εορτασμό τόσο με συγκεντρώσεις στις Αγέλες τους με ανάλογα θέματα όσο και με δραστηριότητες περιβάλλοντος πόλης αλλά και υπαίθρου.
Για τον ίδιο σκοπό θα συναντηθούμε ξανά στις 20 Μαΐου στο Δημοτικό Κήπο. Εκεί θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε, θα αποκτήσουμε νέες γνώσεις.
Στις 20 Μαΐου στη φιλόξενη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χίου μαζί με φίλους μας από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη και το Κάιρο κι από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο. θα ανανεώσουμε την υπόσχεσή που δώσαμε να ομορφύνουμε τον κόσμο.
Απ’ το ‘31 και για... πάντα, πάντα, πάντα !!!"

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ