24.6.2016 10:18

Σύννεφο σκόνης σκεπάζει το Παντουκειός

Αναγκασμένοι να οδηγούν μέσα σε σύννεφο σκόνης είναι καθημερινά οι διερχόμενοι από την γέφυρα του Παντουκειούς οδηγοί Ι.Χ. δικύκλων αλλά και αυτοκινήτων, αφού εδώ και 3 εβδομάδες τα συνεργεία της ΤΕΧΝΕΤ έχουν μειώσει σημαντικά τον ρυθμό των εργασιών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φροντίδα για το καθημερινό βρέξιμο του δρόμου.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κατάστασης είναι σε κάθε διέλευση οχήματος ή δικύκλου να σηκώνεται ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης που εκτός των άλλων κατά τις νυχτερινές ώρες μειώνει την ορατότητα των οδηγών σε σημαντικό βαθμό.

Χειρότερα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά στους οδηγούς δικύκλων που αναγκάζονται να διανύσουν περίπου 200 μέτρα χωμάτινου δρόμου μέσα σε απίστευτη ποσότητα σκόνης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφαλή οδήγηση αλλά και για τους ίδιους.

«Είναι απίστευτη η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Όταν τα συνεργεία δούλευαν δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Και νωρίς το πρωί αλλά και το απόγευμα ο δρόμος καταβρέχονταν με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Όμως εδώ και σχεδόν ένα μήνα η κατάσταση είναι αφόρητη ιδιαίτερα το μεσημέρι και το βράδυ. Αν είσαι πάνω σε μηχανή δεν μπορείς να αναπνεύσεις από τη σκόνη», ανέφερε στον «π» οδηγός δικύκλου από τη Λαγκάδα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ