4.2.2014 10:53

Σύννεφο... η βλακεία

Γέμισαν τις ζαρντινιέρες της Απλωταριάς με οπαδικά σήματα

Την παρέμβαση της Ασφάλειας θα ζητήσει ο δήμος Χίου για να προστατέψει το έργο ανάπλασης της Απλωταριάς και γενικότερα τη δημοτική περιουσία από τους ανεγκέφαλους οπαδούς που δεν σέβονται τίποτα και καταστρέφουν τα πάντα στα πλαίσια της άκρατης οπαδικής υστερίας.

Μετά τα κρούσματα της επικόλλησης σημάτων του Παναθηναϊκού στα φανάρια  ρύθμισης της συγκοινωνίας, αυτή τη φορά γέμισαν με μεγάλες στάμπες σημάτων και συνθημάτων όλες τις ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στην Απλωταριά.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Μαρτάκης είναι αποφασισμένος να ζητήσει τη λήψη μέτρων από την Ασφάλεια, με πρώτο τις συστάσεις που πρέπει να γίνουν στους επίσημους εκπρόσωπους της ομάδας στη Χίο.

«Το ξύλο αυτό δεν βάφεται, πρέπει να γίνει συνολική αποκατάσταση, χωρίς να μπορεί κανείς να μας διαβεβαιώσει ότι δεν θα τα καταστρέψουν και πάλι. Θα απευθυνθώ στην Ασφάλεια γιατί αυτό το φαινόμενο της καταστροφής της δημοτικής περιουσίας πρέπει να σταματήσει».

Ας τους σταματήσουν αυτοί που μπορούν να τους επηρεάσουν πριν φτάσουμε σε ακραίες ενέργειες και καταστάσεις.

Κάμερες ασφαλείας

Εκτίμηση των στελεχών του Δήμου Χίου είναι πως από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της Απλωταριάς θα μπορέσουν να βρουν εικόνες που ίσως να οδηγήσουν και στον εντοπισμό των ανεγκέφαλων καταστροφέων της δημόσιας περιουσίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ