6.11.2012 16:22

Σύλλογος ΟΤΑ Χίου: "'Αλλαξαν μέχρι και κλειδαριές στο Δημαρχείο"

Αντικατάσταση της κλειδαριάς του Δημαρχείου το βράδυ της Δευτέρας και προσχηματική στήριξη στον αγώνα των υπαλλήλων καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους προς τα ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι στον Δήμο.
 
Όπως τονίζουν στην επιστολή «οι όποιες εκφράσεις συμπαράστασης στον αγώνα μας θα πρέπει να συνοδεύονται από έμπρακτες αποδείξεις».
 
"Σε μια στιγμή που εντείνεται η επίθεση σε βάρος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  θεωρούμε  ότι επιβάλλεται η ουσιαστική συμπαράσταση των αιρετών στον αγώνα  μας και όχι τα κροκοδείλια δάκρυά τους.
Kαλούμε τον Δήμαρχο να σταματήσει να ακροβατεί ανάμεσα σε θύτες και θύματα και να πάρει επιτέλους σαφή θέση επιλέγοντας με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Ο κ. Λαμπρινούδης θα ταχθεί με τους εργαζόμενους θύματα αυτής της πολιτικής ή με την τρόικα εσωτερικού την οποία υπηρετεί πιστά μέχρι σήμερα?
Η προσπάθειά του για την ανακατάληψη του Δημαρχείου Χίου την ώρα που οι εργαζόμενοι του Δήμου διαδήλωναν και η αντικατάσταση της κλειδαριάς της κεντρικής εισόδου του Δημαρχείου αποτελούν ενέργειες που υπονομεύουν  τον αγώνα μας και αποδεικνύουν την υποκρισία του κ. Δημάρχου.
Καλούμε το Δήμαρχο να αναθεωρήσει την επαμφοτερίζουσα στάση του και να συνειδητοποιήσει ότι με τις ενέργειές του  αυτές πριονίζει το κλαδί που πάνω βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι και αιρετοί.
Εμείς συσπειρωμένοι θα εντείνουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ