19.8.2022 7:42

Συντονιστική Επιτροπή - "Το εξώδικο στον παπα- Μιχάλη δεν είναι μόνο αντιδημοκρατική συμπεριφορά είναι απόπειρα εκφοβισμού"

Ο κ. Κάρμαντζης εκτός από τη γνωστή αντιδημοκρατική του συμπεριφορά έχει πολλαπλά παίξει και το ρόλο του «λαγού» στην προσπάθεια να γίνει υπερδομή μεταναστών – φυλακή στη Χίο.
Τυχαία άραγε διάλεξε τον παπά της Συκιάδας για να του στείλει εξώδικο επειδή κάποιος «κάτι άκουσε και κάτι του είπε»?
Τυχαία διάλεξε τον παπα-Μιχάλη που από την πρώτη στιγμή στάθηκε όχι στο πλευρό αλλά μπροστά στον αγώνα για την αποτροπή της δομής στο Θόλος?
Τυχαία στρέφεται ο κ. Κάρμαντζης κατά του παπά της Συκιάδας όταν ο συνέταιρος του στην καταστροφή της Χίου Υπουργός Μετανάστευσης κ. Μηταράκης επιμένει στη δημιουργία υπερδομής στο νησί μας και το επαναφέρει με κάθε ευκαιρία?

Κάθε άλλο παρά τυχαία! Ο κ. Κάρμαντζης και πάλι επιχειρεί να εκφοβίσει. Το έκανε και στο παρελθόν στρεφόμενος κατά δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων απειλώντας ακόμη και τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Επιχειρεί να ανοίξει το δρόμο στο φίλο του τον Υπουργό για την υπερδομή.

Συνεχίζει η παρέα των Κάρμαντζη και Μηταράκη να επιχειρεί να κάμψει τους Χιώτες για να μην αγωνίζονται κατά της δημιουργίας υπερδομής στο νησί. Αυτό προσπάθησαν  με την κλήση σε απολογία πολιτών και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων  για δήθεν παρακώλυση συγκοινωνιών όταν αποτρέψαμε την αποβίβαση στο νησί των μηχανημάτων καταστροφής του.

Αν ο κ. Κάρμαντζης και ο φίλος του Υπουργός μαζί και η κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους εταίρους της,  νομίζουν ότι  θα τρομάξουν τους Χιώτες είναι πολύ γελασμένοι. Η Χίος της δημοκρατίας και του πολιτισμού δεν εκφοβίζεται. Η Χίος της ιστορίας και των αγώνων σε στεριά και θάλασσα δεν θα «κάνει κράτει» τις μηχανές ώστε να τους αφήσει να τη μετατρέψουν σε γκρίζα ζώνη, σε φυλακή ψυχών για μετανάστες.
 
Οι πολίτες της Χίου, σύσσωμη η κοινωνία της Χίου, δεν πρόκειται να επιτρέψει τη δημιουργία υπερδομής στο Θόλος. Ας μην κουράζονται να εκφοβίζουν. Κανείς μας δεν τους φοβάται.

Με τον παπα-Μιχάλη θα είμαστε και πάλι μαζί στην πρώτη γραμμή για να αποτρέψουμε τα σχέδια τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ