13.3.2020 22:57

«Συμμορφωθείτε με τις οδηγίες και μείνετε σπίτια σας»

Έκκληση του αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου

Να επιδείξουν εμπιστοσύνη στις αρχές του νησιού και να συμμορφωθούν πλήρως με τις υποδείξεις τους, καλεί τους κατοίκους της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες πρωταρχική ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και τη συνοχή της κοινωνίας μας. Γι’ αυτό καλώ τους συμπολίτες μας να δείξουμε όλοι και όλες υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας σχετικά με την αντιμετώπιση του COVID-19 (κορονοϊός).

Ενημερωνόμαστε και δείχνουμε ευθύνη ειδικά απέναντι στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Περιορίζουμε στο ελάχιστο μετακινήσεις και εξόδους. Εφαρμόζουμε σχολαστικά κανόνες υγιεινής.

Συμμορφωνόμαστε απολύτως με τις οδηγίες και τις υποδείξεις υπεύθυνων φορέων. Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χίου και όλοι οι τοπικοί φορείς συνεργαζόμαστε εντατικά και υπεύθυνα για το κοινό καλό. Η ευθύνη, ατομικά και κοινωνικά, μας αφορά όλους και όλες. Η υπόθεση προάσπισης του υπέρτατου αγαθού της υγείας είναι υπόθεση όλων μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ