26.11.2020 14:54

Συμβολική αλλά ουσιώδης κινητοποίηση στο Νοσοκομείο

Την είσοδο του Νοσοκομείου επέλεξε το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσει συμβολική συγκέντρωση στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Κύριο αίτημα των παρευρισκόμενων ήταν η στελέχωση με προσωπικό και μέσα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να σημειώνουν ότι παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, οι υγειονομικές δομές παραμένουν αθωράκιστες.

Στη σημασία της κινητοποίησης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Γιάννης Μαλαφής, σημειώνοντας ότι αυτή γίνεται για την ίδια την κοινωνία ενώ με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Μάρκος Σκούφαλος ζήτησε μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, καθαριστριών αλλά και εκπαιδευτικών.

Στο αίτημα για προσλήψεις εκπαιδευτικών, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Στέλιος Καμπούρης λέγοντας ότι η κυβέρνηση λόγω τις πανδημίας θα πρέπει να προχωρήσει στη δημιουργία μικρότερων σχολικών τμημάτων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ