7.6.2012 10:07

Στροφή 180 μοιρών για την LOUIS στα Μεστά

- ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Η ετοιμότητα της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών στα Μεστά άφησε απόλυτα θετικές εντυπώσεις στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στο νέο λιμένα πριν λίγες ημέρες,  με αποτέλεσμα ήδη να έχει συμπεριληφθεί στα δρομολόγια της εταιρίας για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο μια προσέγγιση κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη.
Η πρόθεση αυτή έρχεται ως συνέχεια της άριστης φιλοξενίας που επιφύλαξαν οι νοτιοχωρούσοι στο πλοίο και τους επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα μεσαιωνικά χωριά και την εξυπηρέτηση.
Ωστόσο αμέσως μετά την πρώτη εκδρομή το γραφείο του Κ. Μουσουρούλη είχε μια σειρά τηλεφωνικών επαφών με την εταιρία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να επανεξεταστεί η πολιτική της εταιρίας και να προβλεφθεί το παραπάνω δρομολόγιο.
Αγώνας δρόμου
Η μάχη των εντυπώσεων κερδήθηκε χάρη στο φυσικό τοπίο και τα μεσαιωνικά χωριά, κινδυνεύει να χαθεί οριστικά όμως από την έλλειψη και την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των χερσαίων υποδομών στο λιμένα των Μεστών που κυριολεκτικά υπάρχει η εντύπωση ότι βρίσκονται στον αέρα. Κανένας υπηρεσιακός παράγοντας στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ακριβώς τι πρόκειται να γίνει όταν ενώ το λιμάνι έχει ολοκληρωθεί εδώ και 2 χρόνια, οι υπόλοιπες υποδομές βαλτώνουν.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ