21.2.2017 9:03

Στο συνέδριο του "The Economist" η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών

Στο διεθνές συνέδριο του "The Economist" στην Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου,την μοναδική Ελληνική Συνεταιριστική Οργάνωση που έλαβε πρόσκληση-.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Μ.Χ. θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το μοντέλο οργάνωσης και επιχειρησιακής δραστηριότητας και ταυτόχρονα να αναδείξουν ενώπιον της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής πολιτικής ηγεσίας,καθώς και των εκπροσώπων του διεθνούς τύπου,την διαφορετικότητα,την μοναδικότητα και τις ιδιομορφίες της μαστιχοκαλλιέργειας ως στοιχείο που προϋποθέτει διαφορετικό πολιτικό χειρισμό σε θέματα φορολογικοασφαλιστικού,και αγροτικού αναπτυξιακού νομοθετικού πλαισίου.
"Πρόθεση μας είναι πλέον,να θέσουμε τα θέματα της Μαστίχας,στο επίκεντρο των Ευρωπαϊκών οργάνων χάραξης αγροτικής πολιτικής" ανέφερε σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ. Γ. Τούμπος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ