10.3.2021 11:26

Στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου Χίου και το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνέχεια της αναστολής και μετέπειτα ανάκλησης της ευρείας δωρεάς του προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) λόγω σειράς καταγγελιών για σοβαρά παραπτώματα με αποδέκτη την Ομοσπονδία, ενεργοποιεί δωρεά απευθείας σε έξι αναγνωρισμένους ναυτικούς και ιστιοπλοϊκούς ομίλους σε όλη τη χώρα, με σκοπό την απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ.

Το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα ιστιοπλοΐας για άτομα με αναπηρία, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την άρτια υλοποίησή του από τους συγκεκριμένους ομίλους.

Αποδέκτες της νέας δωρεάς του ΙΣΝ είναι οι Ναυτικοί Όμιλοι της Αλεξανδρούπολης, της Χίου, της Θεσσαλονίκης, ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναυτών, καθώς και οι Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι Πάτρας και Ηρακλείου

Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, το ΙΣΝ υλοποιεί τη δέσμευσή του να συμβάλει στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ σε όλη τη χώρα, με σκοπό να τους προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για άθληση ή και αναψυχή, ενισχύοντας ταυτόχρονα την κοινωνικοποίηση και σωματική ενδυνάμωση μέσω της δραστηριότητάς τους στη θάλασσα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ