20.7.2012 13:41

"Στο κόκκινο τα επιδόματα τυφλότητας" (ΒΙΝΤΕΟ)

"ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ", ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Λ. ΒΑΡΚΑΡΗ

Την παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Πιστοποίησης Αναπηρίας για τα επιδόματα τυφλότητας στη Χίο Κ. Βογιατζάκη, προκάλεσε η συνέντευξη της Λεμονιάς Βαρκάρη στον «π» που χορηγούσε τις βεβαιώσεις τυφλότητας από το 1988 μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Βογιατζάκης μέχρι και σήμερα, που τελείωσε το έργο της πρώτης επιτροπής, εξετάστηκαν συνολικά 120 άτομα στα 140 ενώ όπως είπε οι υπόλοιποι ή δεν παρέστησαν ή είχαν αποβιώσει.

Ο ίδιος εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον της κ. Βαρκάρη, λέγοντας ότι κανένας δεν δικαιούται να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλυβα, τονίζοντας παράλληλα ότι οι πράξεις της σχετικά με την έκδοση προνοιακών επιδομάτων τυφλότητας ήταν ποινικά κολάσιμες.

«Η Χίος είναι ήδη στο κόκκινο» σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν τα επιδόματα που δόθηκαν ήταν στο όριο τότε θα ήταν υπέρ των ασθενών υπονοώντας ότι όσα επιδόματα τυφλότητας κόπηκαν μέχρι στιγμής, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έπρεπε να δοθούν.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ