27.4.2021 14:36

Στις 10:30 της 4ης Μαΐου ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στο Εργατικό Κέντρο

Διπλός θα είναι φέτος ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς καθώς ανακοινώσεις έχουν αναγγελθεί από τη ΓΕΣΕ για τις 4 Μαΐου ενώ άλλα συνδικαλιστικά σωματεία καλούν  για κινητοποιήσεις στις 6 Μαΐου.

Το παραπάνω δημιουργεί όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κ. Λίνας πρόβλημα στην μαζική διεκδίκηση από τους εργαζομένους.

«Καλό θα είναι όλοι με νηφαλιότητα να βρούμε μια λύση καθώς δεν μας χαροποιεί ιδιαίτερα» ανέφερε ο κ. Λίνας.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί σωματεία και εργαζομένους στις 4 Μαΐου στις 10:30 π.μ.  να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο του Εργατικού Κέντρου με στόχο την ενημέρωση του πλαισίου διεκδίκησης  για τους εργαζομένους.

Η Πρωτομαγιά είναι μια ημέρα θύμησης των δικαιωμάτων αλλά και αφορμή για την επίλυση προβλημάτων στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο κ. Λίνας μετέφερε  το πλαίσιο διεκδίκησης:

«Στόχος μας είναι τα εργασιακά δικαιώματα, 40ωρο για όλους, όχι στις ευέλικτες ώρες εργασίας, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, δημόσιο σύστημα υγείας σε όλους, γρήγορες συντάξεις, ενίσχυση του ΣΕΠΕ, εσωτερικούς κανονισμούς σε όλες τις επιχειρήσεις κ.α.»

Τέλος στο Εργατικό Κέντρο την Τρίτη 4 Μαΐου θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποδοθούν και τα βραβεία στους νικητές.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ