Κοινωνία

7/10/16 12:08

τελ. ενημ.: 7/10/16 12:09

Στηρίζει ο Ν. Μηταράκης την ίδρυση Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στη Χίο

Επανέρχεται δριμύτερο από τους Πανεπιστημιακούς το αίτημα για ίδρυση Τμήματος Οικονομιικής και Διοίκησης Τουρισμού με έδρα τη Χίο, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ύστερα από την εκ νέου κατάθεση της πρότασης από τους Πανεπιστημιακούς προς το υπουργείο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κ. Δημήτρη Λαγό, με τον βουλευτή Χίου Ν. Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο αίτημα της Συγκλήτου σημειώνοντας παράλληλα ότι η λειτουργία του Τμήματος θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον τουρισμό, που είναι ο βασικός πυλώνας στήριξης της Ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τη Χίο καθώς θα δημιουργήσει σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στο νησί.

«Η Χίος που δοκιμάζεται έντονα από την οικονομική κρίση και το προσφυγικό προσβλέπει στην επανίδρυση του τμήματος. Η προοπτική αυτή θα τονώσει την εξωστρέφεια της. Είναι συνεπώς επιβεβλημένο να συστρατευθούμε όλοι και να στηρίξουμε έμπρακτα το αίτημα της Συγκλήτου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση