5.2.2014 9:21

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Αγγελος Φιλιππίδης

Εφθασε λίγο μετά τις εννέα το πρωί της Τετάρτης  στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, μετά από συνεννόηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές αρχές.
Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι ο Αγγελος Φιλιππίδης απελάθηκε από την Τουρκία μετά και το δεύτερο ένταλμα σύλληψης που είχαν στείλει οι ελληνικές Αρχές για την ίδια υπόθεση.
Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. , ο οποίος καταζητείται με ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, θα παραληφθεί από αστυνομικούς της ασφάλειας προκειμένου να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του Θανάσης Βαλάμης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «ο εντολέας μου είναι συνεπής στην αρχική του δέσμευση την οποία και υλοποιεί επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να κριθεί από τον φυσικό του δικαστή».

Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών συννενοήθηκε χθες βράδυ με τις αρμόδιες τουρκικές αρχές την επάνοδο του Φιλιππίδη στην Ελλάδα προκειμένου να συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ