26.6.2012 13:01

Στη Χίο ο Γιώργος Ανωμερίτης

Η ΧΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Στο νησί μας θα βρεθεί στις 6 του Ιούλη ο πρόεδρος του Ο.Λ.Π  Γιώργος Ανωμερίτης, αποδεχόμενης σχετικής πρόσκλησης του βουλευτή Χίου Κ. Τριαντάφυλλου.
Ο πρόεδρος του ΟΛΠ θα συμμετέχεις σύσκεψη φορέων που οργανώνεται με στόχο την αξιοποίηση της Μαρίνας και του λιμανιού των Μεστών ως προορισμούς τουρισμού κρουαζιέρας και σκαφών αναψυχής.
 
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο. Από πλευράς ΕΛΙΜΕ και ΟΛΠ Α.Ε.  θα πάρουν μέρος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ.Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της Medcruise(Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου) κ.Σταύρος Χατζάκος, ο κ.Γ. Καστελλάνος Εκτ/κος Διευθυντής της ΕΛΙΜΕ, ο κ. Θ.Τσίτουρας Δ/ντης Κρουαζιέρας ΟΛΠ. Α.Ε. και ο Γ.Νικολούλιας Δ/νων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρίας του ΟΛΠ Α.Ε. για θέματα υποδομών.
Από πλευράς του Δήμου θα κληθούν να παρευρεθούν ο Βουλευτής Χίου και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ.Μουσουρούλης, ο Βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.Γιακαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ.Γανιάρης, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Λύκου, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής  Προβολής κ.Μούνδρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο Λιμενάρχης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο εκπρόσωπος των τουριστικών πρακτόρων καθώς και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ