Κοινωνία

26/6/12 13:01

τελ. ενημ.: 26/6/12 14:21

Στη Χίο ο Γιώργος Ανωμερίτης

Η ΧΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Στο νησί μας θα βρεθεί στις 6 του Ιούλη ο πρόεδρος του Ο.Λ.Π  Γιώργος Ανωμερίτης, αποδεχόμενης σχετικής πρόσκλησης του βουλευτή Χίου Κ. Τριαντάφυλλου.
Ο πρόεδρος του ΟΛΠ θα συμμετέχεις σύσκεψη φορέων που οργανώνεται με στόχο την αξιοποίηση της Μαρίνας και του λιμανιού των Μεστών ως προορισμούς τουρισμού κρουαζιέρας και σκαφών αναψυχής.
 
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο. Από πλευράς ΕΛΙΜΕ και ΟΛΠ Α.Ε.  θα πάρουν μέρος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ.Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της Medcruise(Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου) κ.Σταύρος Χατζάκος, ο κ.Γ. Καστελλάνος Εκτ/κος Διευθυντής της ΕΛΙΜΕ, ο κ. Θ.Τσίτουρας Δ/ντης Κρουαζιέρας ΟΛΠ. Α.Ε. και ο Γ.Νικολούλιας Δ/νων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρίας του ΟΛΠ Α.Ε. για θέματα υποδομών.
Από πλευράς του Δήμου θα κληθούν να παρευρεθούν ο Βουλευτής Χίου και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ.Μουσουρούλης, ο Βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.Γιακαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ.Γανιάρης, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Λύκου, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής  Προβολής κ.Μούνδρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο Λιμενάρχης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο εκπρόσωπος των τουριστικών πρακτόρων καθώς και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.   

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση