5.6.2019 14:37

Στην άμεση επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτου στοχεύει το νεοεκλεγμένο ΔΣ των Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου

Πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης του Παγχιακού Συλλόγου Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου είναι η επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτου, όπως εξήγησε σε συνέντευξη του ο νέος Πρόεδρος  τους συλλόγου Στ. Κουμπιάς. «Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά άμεσος στόχος μας είναι να λειτουργήσει ξανά ο οίκος Ναύτου με γιατρούς για να εξυπηρετεί τους ναυτικούς μας. Σίγουρα θα είναι υπό την ομπρέλα του ΕΦΚΑ αλλά τουλάχιστον να μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε τους γιατρούς. Ήδη έχουμε συναντηθεί με τον υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής και μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει ενώ θα ακολουθήσουν επαφές και με τους δύο βουλευτές του νησιού».

Ταυτόχρονα ο κ. Κουμπιάς αναφέρθηκε στη συγχώνευση όλων των  σωματείων συνταξιούχων ΝΑΤ σε έναν ώστε να λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις και να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των σωματείων  «Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις μας γιατί οι περικοπές σε πολλές περιπτώσεις έχουν φτάσει το 53% και η ζωή όλων εμάς των συνταξιούχων είναι εξαιρετικά δύσκολη».  

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ