14.10.2019 20:24

STEM Academy | Πρωτάθλημα Ρομποτικής στο Γυμνάσιο του Βροντάδου σε συνεργασία με το TLC

Το Πρωτάθλημα Ρομποτικής διοργανώνεται από το TLC -Think Learn Create - Κέντρο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης για δεύτερη χρονία, με την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε 6 αγωνιστικές σε τοπικό επίπεδο με τις κορυφαίες ομάδες να προκρίνονται στην τελική φάση.

Το πρωτάθλημα ρομποτικής Χίου θα διεξαχθεί στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο Βροντάδου με την πρώτη αγωνιστική να διεξάγεται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ξεκινώντας στις 17:00. Ώρα προσέλευσης 16:30 και ώρα λήξης 20:00.

Το πρωτάθλημα έχει ως στόχο να παράσχει στους μαθητές περισσότερα κίνητρα για να ασχοληθούν με τη ρομποτική και να ανακαλύψουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βρίσκουν μόνοι τους λύσεις πάνω σε ποικίλα προβλήματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με βασικά εργαλεία την ευρηματικότητα και την φαντασία τους.

Παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να λάβουν μέρος είτε ατομικά είτε σε ομάδες.

Για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις ρομποτικής, καθώς είναι έτσι διαμορφωμένο, ώστε οι μαθητές με μικρότερη εμπειρία στο αντικείμενο να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δραστηριότητες και αντίστοιχα τα παιδιά με μεγαλύτερη εμπειρία να διατηρούν το ενδιαφέρον τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όπως το πρόγραμμα των αγώνων και η αναλυτική περιγραφή των κανόνων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του TLC www.tlc-greece.gr.

 Το Πρωτάθλημα Ρομποτικής στα social media: site: www.tlc-greece.gr Facebook page, Instagram

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ