23.3.2016 16:06

Στέγαστρα δημιουργίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ

Τις δεκαεπτά αρχιτεκτονικές προτάσεις  που συμμετείχαν στον  πανελλήνιο διαγωνισμό  του Δήμου Χίου με τίτλο  «Στεγασμένος χώρος παραμονής οδηγών και επιβατών ταξί στην πόλη της Χίου», θα περιλαμβάνει η αρχιτεκτονική έκθεση που φιλοξενείται από την Δευτέρα στο  Ομήρειο και θα διαρκέσει μέχρι  το Σάββατο 26  Μαρτίου. « Είχε προκηρυχθεί ένας πανελλήνιος διαγωνισμός από τον Δ. Χίου και τις τεχνικές υπηρεσίες όπου έλαβαν μέρος  Χιώτες αρχιτέκτονες αλλά και αρχιτεκτονικά γραφεία των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας και αφορούσε τους στεγασμένους χώρους παραμονής των οδηγών ταξί και των επιβατών. Υπήρχαν τρία συνολικά βραβεία των 1000€ και το πρώτο εξ αυτών κέρδισε η Χιώτισσα στην καταγωγή αρχιτέκτονας Δέσποινα Γλύκα ενώ το τρίτο βραβείο  έλαβε ο αρχιτέκτονας Γιώργος Μπουσές που δραστηριοποιείται στη Χίο», δήλωσε στον «π» ο αρχιτέκτονας Λευτέρης Μαρτάκης που επίσης συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Παράλληλα με την λειτουργία της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ομήρειο η εκδήλωση παρουσίασης  των αρχιτεκτονικών προτάσεων καθώς και η απονομή των βραβείων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ